Informácie

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád

Reklamačný protokol - popis vád ...

Celý článok

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár - odstúpenie od zmluvy

Formulár na odstúpenie od zmluvy ...

Celý článok

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Pri spracúvaní vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov…

Celý článok

Zásady používania súborov cookies

Zásady používania súborov cookies

V súlade s § 55 ods.5 Zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového…

Celý článok

Možnosti dopravy a platby

Možnosti dopravy a platby

Pre včasné a bezpečné doručenie zásielok tieto posielame prostredníctvom kuriérskej spoločnosti Slovak Parcel Service. V prípade veľkoobjemových produktov alebo paletového odberu je našim zmluvným dodávateľom TOP TRANS. Cena dopravy je…

Celý článok

Vybrané články

Bezpečnostné opatrenie spojené s vírusom COVID-19

Bezpečnostné opatrenie spojené s vírusom COVID-19

Oznámenie spoločnosti RENEWABLE ENERGY SYSTEMS, s. r. o.

Talianske tiramisu

Talianske tiramisu

Talianske tiramisu patrí medzi najobľúbenejšie sladké koláčiky vôbec. Lahodná, ľahká chuť si našla cestu medzi…

Kyslá kapusta

Kyslá kapusta

Kyslá kapusta - vozila sa do Viedne, dostala sa do Nemecka a dnes má ochranu EÚ ako výrobok s chráneným označením…

Keramika na našom území

Keramika na našom území

Hrnčiarska tradícia siaha veľmi hlboko do minulosti. Prejav výtvarného umenia v dekoračných predmetoch, praktická…